OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. augusztus 15., szombat 09:21

Sneider Tamás független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 15., szombat (OS) - Kormányváltás helyett marad a pitiánerkedés?

        Nem szeretek ellenzéki politikusok megnyilvánulásaira reagálni, azt pedig főleg nem szeretem, amikor az engem kizárató Jobbik elnök újabb, ellenzéket gyengítő tevékenysége miatt vagyok kénytelen klaviatúrát ragadni.
     Minden ellenzéki örömmel fogadta a hírt, mely szerint a kormányváltás szándékával megegyeztek a pártok a választókerületenkénti egy jelölt indításában. Aztán jött az apró betűs rész. Egyedül a Jobbik elnöke mondta azt, hogy ők mégis indítanak másik ellenzéki jelöltet abban a körzetben, ahol volt Jobbikos indul. Sem a DK, sem az LMP sem az MSZP nem mondta, hogy tőlük kilépett, vagy éppen más pártba belépett volt tagtársuk indulása esetén saját jelöltet is indítanak. Valószínűleg eszükbe sem jutott, hiszen úgy tűnik, nekik tényleg a kormányváltás lenne a céljuk.
     Ha valaki tényleg kormányváltást akar, annak nem elűznie kellene azokat az embereket, akik kimagasló eredményeket értek el egyéni jelöltként a körzetükben, hanem épp fordítva. Mindent meg kellene tenni, hogy újra induljanak, és megnyerjék körzetüket.
Farkas Gergely független képviselőtársam Bács-Kiskun megye legjobb ellenzéki eredményét hozta, 33%-os eredményt mutatott fel, miközben az utána következő ellenzéki jelölt csak 5%-ot tudott elérni. Vajon ki az esélyes a legtöbb szavazatra ebben a választókerületben?!

     Kiadó: Sneider Tamás független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.