OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 17. péntek
Ismertető


2020. szeptember 15., kedd 10:39

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 15., kedd (OS) - A lázmérés már nem elegendő, a kormány kezdje meg azonnal a tömeges és ingyenes tesztelést az iskolákban!

    Továbbá, mivel az állam olyan protokollt alakított ki, hogy két negatív vírusteszttel lehet a két hét karantént elkerülni, elvárjuk, hogy ezek a tesztek legyenek ingyenesek, mert a magyar családok nem tudják megfizetni a két teszt árát, mint ahogy nem bírják a munkából való két hét kiesés terhét sem. Az ingyenes és tömeges tesztelésre a kormánynak rendelkezésre állnak a forrásai. Az MSZP meggyőződése, hogy most, amikor nap nap után dönt rekordot a fertőzöttek száma, nem az oligarchákra, propagandára és stadionokra kell költeni százmilliárdokat, hiszen ebből a pénzből megoldható lenne minden egyes magyar polgár ingyenes szűrése.

Az MSZP számára a magyar emberek élete, egészsége és biztonsága a legfontosabb éppen ezért úgy gondoljuk, hogy ezen intézkedések bevezetése nem tűrhet további halasztást.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.