OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. szeptember 19., szombat 08:10

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 19., szombat (OS) - Díjkiosztóra került sor 2020. szeptember 16.-án: a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szervezésében a szervezet XCII. fórumán a Lurdy házban. Az eseményt a pandémiás helyzetre való tekintettel online tartották a szervezők, de a díjkiosztón a nyertesek személyesen vehették át az elismeréseket/jutalmakat.

        A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület évente ír ki pályázatot nappali vagy levelező tagozatos hallgatóknak, akik szak- vagy diploma dolgozatukat akkreditált alapszakon (BSC), mesterszakon (MSC) tanulmányaik lezárásaként készítették.
     Az idei évben 6 felsőoktatási intézményből érkeztek pályázatok és erős mezőnyben kerültek élre a következő pályázók:
     MSC kategóriában az első helyezést, ezzel a Herendi Porcelánmanufaktúra által felajánlott porcelánbaglyot és a pénzjutalmat Szikszai Marcell, a Miskolci Egyetem hallgatója nyerte.
Diplomadolgozatának címe: ORWELL MÁR KÍNÁBAN IS? A TÁRSADALMI KREDITRENDSZEREK
     BSC kategóriában az első helyezést, a herendi porcelánbaglyot és a pénzjutalmat Toppantó Tamás a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója nyerte. Szakdolgozatának címe: BEÉPÍTETT ADATVÉDELEM VIZSGÁLATA BIOMETRIKUS AZONOSÍTÓKAT KEZELŐ KAMERÁS RENDSZEREKHEZ
     Különdíjat a Cyberteam Kft. ajánlott fel Kiss Adriennek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatójának. A jutalmat Horváth Dóra a CyberTeam ügyvezetője adta át. Kiss Adrienn szakdolgozatának témája: MONGÚZ VS. CYBERBULLYING - EGY MONGÚZZAL AZ INTERNETES ZAKLATÁS ELLEN

     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.