2024. április 19. péntek

2020. szeptember 19., szombat 08:10

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 19., szombat (OS) - Díjkiosztóra került sor 2020. szeptember 16.-án: a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szervezésében a szervezet XCII. fórumán a Lurdy házban. Az eseményt a pandémiás helyzetre való tekintettel online tartották a szervezők, de a díjkiosztón a nyertesek személyesen vehették át az elismeréseket/jutalmakat.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület évente ír ki pályázatot nappali vagy levelező tagozatos hallgatóknak, akik szak- vagy diploma dolgozatukat akkreditált alapszakon (BSC), mesterszakon (MSC) tanulmányaik lezárásaként készítették.
     Az idei évben 6 felsőoktatási intézményből érkeztek pályázatok és erős mezőnyben kerültek élre a következő pályázók:
     MSC kategóriában az első helyezést, ezzel a Herendi Porcelánmanufaktúra által felajánlott porcelánbaglyot és a pénzjutalmat Szikszai Marcell, a Miskolci Egyetem hallgatója nyerte.
Diplomadolgozatának címe: ORWELL MÁR KÍNÁBAN IS? A TÁRSADALMI KREDITRENDSZEREK
     BSC kategóriában az első helyezést, a herendi porcelánbaglyot és a pénzjutalmat Toppantó Tamás a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója nyerte. Szakdolgozatának címe: BEÉPÍTETT ADATVÉDELEM VIZSGÁLATA BIOMETRIKUS AZONOSÍTÓKAT KEZELŐ KAMERÁS RENDSZEREKHEZ
     Különdíjat a Cyberteam Kft. ajánlott fel Kiss Adriennek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatójának. A jutalmat Horváth Dóra a CyberTeam ügyvezetője adta át. Kiss Adrienn szakdolgozatának témája: MONGÚZ VS. CYBERBULLYING - EGY MONGÚZZAL AZ INTERNETES ZAKLATÁS ELLEN

Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület