OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 15:42

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - Bősz Anett: Az EMMI adjon számot a tesztelés működőképességéről!

    Bősz Anett a mai napon írásbeli kérdéssel fordult az Emberi Erőforrások Miniszteréhez, mert a napokban a sajtó és több beteg tájékoztatása alapján olyan tények láttak napvilágot, amelyek aggodalomra adnak okot. A Magyar Liberális Párt elnöke a tisztánlátás érdekében arról kérdezi a minisztert, hogy valóban összeomlott-e a rendszer, amely a koronavírus-gyanús, hatósági karanténban várakozó betegek tesztelési kérelmeit és teszteredményeit tárolta, s amennyiben igen, hányan vártak hiába tesztre, valamint hányaknak semmisült meg a teszteredménye a technikai hiba miatt? A Liberálisok országgyűlési képviselőjének további kérdése, hogy van-e azon karanténban várakozók létszámáról adat, akik súlyos tünetekkel, orvosi ellátás nélkül várakoztak segítségre. Egyéni beszámolók és segítségkérő levelek arról tanúskodnak, hogy sokan lehetnek.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.