OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. október 25., vasárnap 08:53

A Magyar Energiaital Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. október 25., vasárnap (OS) - Megalakult a Magyar Energiaital Szövetség

        Tényeken alapuló tájékoztatás az energiaitalról és segítség nyújtás a felelősségteljes fogyasztói magatartásban – ezt a két fő célt tűzte zászlajára a frissen megalakult Magyar Energiaital Szövetség.
     Vitathatatlan tény, hogy napjainkra az energiaital a koffeinfogyasztás egyik népszerű és modern alternatívája lett. A világ talán valamennyi országában sok millió ember fogyasztja nap mint nap ezt a funkcionális italt, de kevesen vannak azzal pontosan tisztában, hogy valójában mit tartalmaz egy energiaital. Azt pedig még kevesebben tudják, hogy a korántsem misztikus összetevők milyen élettani hatást váltanak ki. Amíg az energiaitallal kapcsolatban jelenleg is számos ismeretlen forrásból származó, áltudományos hír és szubjektív vélemény borzolja a közvéleményt, addig az objektív kutatási eredmények, az aggálymentes energiaital fogyasztási javaslatok szinte ismeretlenek maradtak.
     A Magyar Energiaital Szövetség fő feladatának tekinti, hogy rendszeres publikációk, keretében ismertesse az energiaitallal kapcsolatos kutatási eredményeket, szakmai publikációkat, valamint egyetemekkel, orvosokkal, szakemberekkel való együttműködés keretében adjon tájékoztatást az energiaitalról és a felelősségteljes energiaital fogyasztásról.

További információk: https://www.mesz.org/


     Kiadó: Magyar Energiaital Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.