OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. október 26., hétfő 11:44

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) - Átadták a Magyar Érdemkereszt kitüntetéseket

        Magyarország Kormánya minden külső és belső nyomás ellenére elhatározottan és elkötelezetten, egy identitásában erős és kikezdhetetlen magyar nemzetért dolgozik, amely kultúrájában, szellemében, lelkében és fizikai mivoltában egyaránt egészséges – ezekkel a szavakkal adta át a Magyar Érdemkereszt kitüntetéseket Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára a Pesti Vigadóban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulója alkalmából.
     Mint 1956 októberében, úgy ma is nemzetünk megmaradása a tét. Ebbéli küzdelmünket most nem fegyverekkel kell megvívnunk, hanem olyan modern, a XXI. század kihívásaira reflektáló kormányzati programokkal, amelyek felemelik a magyar vidéket, megerősítik családjaink, gyermekeink jövőjét, nemzeti-keresztény identitásunkat és kultúránkat.
Magyarország Kormánya ezért dolgozik és ellenáll minden olyan törekvésnek, amely egy önmagában feloldódó, önazonosságát vesztett Európát képzel el és próbál rákényszeríteni a kontinens népeire – emelte ki a közigazgatási államtitkár.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.