OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. október 27., kedd 08:36

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2020. október 27., kedd (OS) - A szcientológusok folytatják az összefogást a koronavírus ellen

    A járvány első hullámakor nem telt el olyan hét, hogy a Szcientológia önkéntes lelkészek ne segítettek volna valamerre az országban. Vidéken és Budapesten egyaránt egyházak, alapítványok és szeretetszolgálatok képviselőivel fogtak össze, hogy segítsék a rászorulókat.

A járvány második hulláma alkalmával sem pihennek. Az önkéntes lelkészek továbbra is az előítéletek nélküli összefogásra igyekeznek bátorítani mindenkit.

Az önkéntes lelkészek igyekeztek felmérni a helyzetet és segélyszervezetektől, jótékonysági alapítványoktól megtudni, mire van a leginkább szükség. Általában tartós élelmiszert, friss gyümölcsöt, vagy fertőtlenítőszert, használt ruhát, gyermekjátékokat, heti átlag fél-egy tonnányi rakományt juttattak el a rászorulóknak, de volt, hogy kórházi dolgozóknak, gyermekkórháznak, illetve mentősöknek segítettek hordozható EKG készülékkel, pelenkával, vagy épp, amire szükség volt.

Tápióbicskére szállítottak rajzeszközöket, tartós élelmiszert és friss gyümölcsöt egy halmozottan hátrányos gyermekeket foglalkoztató házba, az azt működtető egyesület megkeresésére.

A Szcientológia önkéntes lelkészek mottója, hogy "mindig lehet valamit tenni", és ehhez mérten tesznek is, és vallják, hogy a koronavírus okozta helyzetben összefogással még többet lehet segíteni! Ezt az időszakot sikeresebben átvészeljük úgy, ha nem hagyjuk lesüllyedni azokat, akik nagyobb bajba kerültek.

     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.