OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. október 29., csütörtök 12:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OS) - Orbán még az oltást is ellopja a magyar emberektől

        Összeomlás élő, egyenes adásban: már csak az idei influenzajárvány elmaradásában bízhat a kormány, de az egyenesen tragédia, hogy a magyar emberek is csak ebben reménykedhetnek. Oltóanyag ugyanis már a gyerekeknek és a kismamáknak sem jut.
     Mindenkinek ingyenes! – harsogta a propaganda, "Csak bátran! Aki tudja, oltassa be magát influenza ellen!" - írta Orbán a közösségi oldalán. A miniszterelnök az elsők között kapta meg a vakcinát. Neki "szerencséje" volt, nem úgy, mint azoknak a százezreknek, akik most hiába fordulnak a háziorvosukhoz.
     Egy normális világban talán elhinnénk, hogy a kormány elkalkulálta magát, rosszul mérte fel, hogy a közellátásban rendelkezésre álló 1,4 millió adag vakcinával ki lehet elégíteni a tavaly óta jelentősen megnövekedett igényeket. Ennyi ugyanis a készlet, a magyar gyártói kapacitás ennyivel tervezett, és az európai országok export-tilalmai miatt máshonnan sem lehet beszerezni.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.