OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. november 17., kedd 09:49

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 17., kedd (OS) - Már 150 ezernél tart a pánikkormány által bevallott hazai vírusfertőzöttek száma

        Egy újabb szomorú számmal bővült a hazai koronavírus-járvány már eddig is tragikus statisztikája: a mai napon átléptük a magyarországi vírusfertőzöttek 150 ezres határát. Legalábbis a járvány elleni harcot elveszítő pánikkormány ennyit vallott be idáig. Abban az országban ugyanis, ahol előfordulhat az a szürreális eset, hogy kevesebb tesztet végeznek el, mint amennyi beteget találnak, már semmit nem lehet elhinni, és semmin nem lehet meglepődni. Egy azonban biztos: ez a 150 ezer fertőzött a bizonyítéka annak, hogy a kormány járvány második hulláma előtt hónapokig nem csinált semmit, és nem készítette fel az országot.
     A Demokratikus Koalíció elkeserítőnek tartja, hogy a pánikkormány tehetetlensége miatt a járvány mára teljesen elszabadult az országban. A napnál is világosabb, hogy Orbánék elvesztették a járvány elleni harcot, és most már csak a számokat kozmetikázzák, miközben bénultan nézik, hogy az általuk kivéreztetett egészségügy hogyan próbál megbirkózni a helyzettel.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.