OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. december 4., péntek 12:30

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. december 4., péntek (OS) - A NER Alaptörvénye történelmileg, politikailag és erkölcsileg immár látványosan meghaladottá vált. A Kaleta-, a Borkai- és most a Szájer-botrány a Napnál világosabbá tette, hogy a NER gazdáinak hedonizmusa összeférhetetlen az NER Alaptörvényéből áradó ókonzervatív puritanizmussal.

    A NER lovagok luxusrepülőin, luxushelikopterein, luxusyachtjain, luxusvilláiban és luxuspalotáiban,továbbá a luxusutazásain, illetve luxusbulijain a szöges ellentéte zajlik annak a testi-lelki nyomornak, amit a magyar népre kényszerítenek.

A NER Alaptörvénye történelmileg, politikailag és erkölcsileg immár látványosan meghaladottá vált.

Az Igen Szolidaritás álláspontja szerint Magyarországnak egy modern, szociális töltetű Alkotmányra van szüksége, amely a magyar nép közös ügyeiről rendelkezik, s felhagy az emberek magánéletébe való avatatlan beavatkozásokkal.

A párt elengedhetetlennek tartja, hogy az Alkotmánybíróság és a Magyar Országgyűlés egyaránt tisztázza, vajon az Alaptörvény egyáltalán életszerű-e, s szerzőjének tragikomikus távozása után ez az örökség vállalható-e a jövő generációi számára?

Lejárt maszlagok helyett pénzt az embereknek!

Huszti Andrea
Elnök
     Kiadó: Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.