OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. december 19., szombat 18:09

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 19., szombat (OS) - Az Orbán-rezsimet két dolog érdekli csupán, önmaga és a bosszú

    Ahány kormánydöntés, annyi tanúbizonyság: az Orbán-rezsimet sem a koronavírus-járvány kezelése, sem a magyar emberek, sem a mindannyiunkat kiszolgáló, megannyi közszolgáltatást elvégző önkormányzatok nem érdeklik.
A Párbeszéd szerint a rezsimet két dolog érdekli csupán: önmaga és a bosszú. A bosszú a változást akarók igényét 2019. október 13-án győzelemre váltó, és azóta egyre csak erősebb ellenzékiekkel szemben. Kivételesen cinikus és aljas magatartás ez akkor, amikor hetente ezrek halnak meg és fertőződnek meg, amikor 400 ezer a munkanélküliek száma, amikor a különféle sport-, vadászati meg hobbikiadásokra több százmilliárdot dobálnak ki, amikor megannyi magyar családban az a kérdés, egyáltalán lesz-e a lakásban fűtés és villany karácsonykor; lesz-e legalább egy csoki a fa alatt a gyermekeknek. És kivételesen cinikus és aljas magatartás ez akkor, amikor Orbán a parlamenti törvénygyárával új szintre emeli a közpénzlopást, amikor hitelbe veri a magyar embereket, amikor a választási törvénytől a családfogalom szűkítésig mindennel foglalkozik, csak a pandémiával és Magyarország lakosaival nem. Mindeközben a Párbeszéd benyújtott számos olyan javaslatot, amely a válságot kezeli és a magyarok érdekeit szolgálják.
    
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.