OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. december 29., kedd 14:17

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 29., kedd (OS) - A Jobbik 3 követelése az Orbán-kormánytól a koronavírus elleni vakcina kapcsán

        A koronavírus járvány elleni küzdelem egyik mérföldköve lehetne a megbízható klinikai vizsgálatokkal rendelkező, az amerikai és európai gyógyszerügyi hatóságok által is engedélyezett, bizonyítottan biztonságos, részletesen dokumentált mellékhatásprofillal rendelkező védőoltás.
     Azért csak "lehetne", mert az Orbán-kormány sajnos – akarva-akaratlanul – mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar emberekben bizalmatlanságot, félelmet keltsen. Hibát hibára halmoznak, ezáltal növelve a magyar emberek ellenérzéseit.
     A minap például a totálisan alkalmatlan Kásler Miklós által vezetett EMMI tett közzé egy videót, amelyből kiderült, hogy kormány nem tett le az orosz vakcina magyarországi használatáról. De talán pontosabb, ha úgy fogalmazunk, hogy az oroszok nem tettek le arról, hogy az érdekeiket folyamatosan kiszolgáló Orbán-kormányt a vevőik között láthassák. Kásler videójából kiderült, hogy – hiába áll már rendelkezésünkre a biztonságos nyugati vakcina az Európai Uniónak köszönhetően – hamarosan elindulhat az orosz vakcina klinikai vizsgálata Magyarországon, nem kevesebb mint 3000 magyar ember részvételével. Hogy ez hogyan történik majd, arról nem árultak el részleteket.
     A másik állampolgári bizalmatlanságot kiváltó kormányzati hiba a regisztráció.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.