OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. december 31., csütörtök 14:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. december 31., csütörtök (OS) - Szégyen, amit a baloldal egész évben művelt - reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

    Úgy tűnik, az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a járvány elleni védekezést. Szégyen, amit a baloldal egész évben művelt. Elleneztek minden járvány elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat, végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak, támadták a védekezésben résztvevőket, és lejárató kampányt folytattak Magyarország ellen. A kormány minden pénzt és erőforrást biztosít a járvány elleni védekezésre, az egészségügyi védőeszközökre, a vakcinák beszerzésére, a gyermekes családok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelmére. 2020-ban az egész ország példaértékűen összefogott, és segíti a járvány elleni védekezést, csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni. A helyi iparűzési adó felezése a magyar kis- és középvállalkozásokat, ezáltal a helyi munkahelyeket védi. Ezzel együtt a kormány jelentős összegekkel támogatja az önkormányzatokat, és megszabadította az önkormányzatokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.