OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. január 16., szombat 12:36

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. január 16., szombat (OS) - Az iparűzési adó csökkentésével Parragh László nyert, az önkormányzatok vesztettek

        Kiderült, hogy Parragh László, a nagyvárosi milliomos vállalkozó csakis a saját maga érdekében lobbizott nagy erőkkel az iparűzési adó csökkentéséért. Az látszik ugyanis, hogy a kormányzati intézkedés nem a bajba jutott embereket és vállalkozásokat segíti, hanem inkább a fideszes tanácsadó érdekeit szolgálja.
     Ugyanis Parragh érdekeltsége is azon cégek között van, amelyek pénzt takaríthatnak meg az iparűzési adó csökkentésével. Úgy tűnik azonban, hogy a Fideszt nem érdekli, hogy az intézkedés miatt az önkormányzatok már az alapfeladataikat sem tudják majd ellátni, ráadásul a legtöbb bajba jutott vállalkozásnak nem is jelent érdemi segítséget.
     Parragh László saját magának lobbizta ki ezt az önkormányzatokat megszorító újabb intézkedést, amivel a kormány végső soron közvetlenül Magyarország polgárait bünteti.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.