OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2021. január 18., hétfő 15:24

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. január 18., hétfő (OS) - A 2020. évi Wallenberg-díjasok megnevezése. (Fájdalommal és tisztelettel emlékezünk az elhunyt előző évi díjazottakra: Bogdán Lászlóra és Prof. Dr. Szigeti Jenőre.)

    Dr. Ludányi Ágnes pedagógiai szakpszichológus, főiskolai tanár, Breuer Péter újságíró, a Heti TV tulajdonosa, Dr. Sárosi Arthur Zoltán kolozsvári családi orvos, Tóth László, az ukrajnai Nagyberegi Református Gyülekezet lelkipásztora, a Miskolci Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományi Intézete, a 311-es számú Vörösmarty zsidó cserkészcsapat (1924-ben alapította a Budai Izraelita Hitközség).

A Wallenberg-díj Bíráló Bizottság nevében kiadva.

     Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.