OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. január 22., péntek 15:04

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 22., péntek (OS) -

    Szögezzük le: nem szeretnénk önkényes lakásfoglalók vagy a joggal visszaélők számára feltétel nélküli lakhatást biztosítani, külföldiek esetében pedig nem is tartjuk értelmezhetőnek a lakhatási kérdések felvetését, de azt elvárjuk, hogy minden jóhiszemű, a boldogulásáért tenni kívánó honfitársunk biztonságban élhessen, és az elhelyezés nélküli kilakoltatások szűnjenek meg az ő tekintetükben. Ennek érdekében addig kívánunk moratóriumot fenntartani, amíg a hitelkárosultak számára el nem készül egy új, tisztességes elszámolási törvény, a teljes lakhatási kérdéskört pedig az alaptörvényben szeretnénk "rendbe rakni", minden magyar számára szavatolva a jólét lehetőségét, de a mindennapi létbiztonságot már most, ettől a pillanattól.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.