OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2021. január 27., szerda 09:03

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. január 27., szerda (OS) - Online konferencia a KEP Társadalmi Párbeszéd Fórumainak értékeléséről

    A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület a koronavírus-járványt kísérő megszorító intézkedések ellenére 2021-ben is aktív! Az év első kibővített elnökségi ülésén (január 26. online) a meghívottak egyrészt értékelték a rendkívül nehéz, de így is nagyon sok értékes programmal zárult 2020-as évet, amelyek közül kiemelték a szeptember 24-én, az MTA Könyvtár Konferencia termében mintegy 70 fő biztonságos részvételével megtartott KEP XIII. Társadalmi Párbeszéd Fórumot Trianon 100. évfordulója alkalmából. Továbbá megvitatták az utóbbi négy évben (2017-2020) megrendezett rendezvényeink/Társadalmi Párbeszéd Fórumaink és stratégiai céljaink összefoglalása céljából készített munkaanyagokat, amelyeket a KEP szerkesztő bizottsága (Dr. Czeglédi József elnök, Németh László vezető, Szollár István tag, Vasvári József tag) mutatott be egy tömörített 109 oldalas és egy teljes – prezentációkat is tartalmazó - 549 oldalas formátumban. Az érdeklődők munkaanyagokat és további információt a KEP honlapján találhatnak.

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.