OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. február 25., csütörtök 14:20

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 25., csütörtök (OS) - Oltsák be soron kívül a postásokat és kapjanak 100%-os táppénzt! - Az MSZP szolidáris a postások szakszervezeteivel

    Éppen ezért az MSZP továbbra is azt javasolja, hogy automatikusan kapjanak a fizetésük 100 százalékának megfelelő táppénzt mindazok, akik igazoltan koronavírus-fertőzöttek, vagy karanténba kényszerülnek.

Talán a Posta vezérigazgatójának, Schamschula Györgynek nem okozna nehézséget, ha az ötmilliós fizetése 60 százalékát kapná meg táppénzként, de a cége dolgozóinak ez rendkívül nagy megélhetési nehézséget jelent!

Az MSZP szociáldemokrata pártként természetes szövetségese a szakszervezeteknek és a munkavállalóknak, ezért kiállunk a Posta dolgozói mellett és támogatjuk az érdekvédelmi harcukat a Parlament falain belül és azon kívül is.

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.