OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. február 25., csütörtök 16:30

Az LMP parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2021. február 25., csütörtök (OS) - Az Országgyűlés egy éve fogadta el az LMP határozati javaslat kezdeményezését -

    Az Országgyűlés egy éve egyhangúan fogadta el az LMP javaslatára a Székely Nemzeti Tanács nemzeti régiókról szóló polgári kezdeményezés támogatásáról szóló határozati javaslatot, amihez ellenzéki és kormánypárti frakciók is csatlakoztak.

A Székely Nemzeti Tanács polgári kezdeményezése a nemzeti régiók védelméről kiemelten fontos ügyünk most is. Örömteli volt megtapasztalni egy éve, hogy a magyar parlamenti pártok nagy része példát mutatott és közösen állt ki egy nemzeti ügy mellett.

Ebben az ügyben kialakult nemzeti konszenzust továbbra is fent kell tartani és továbbra is együtt dolgozni a magyar nemzeti régiók érdekeiért a május 7-ig tartó aláírásgyűjtés során és Brüsszelben is.

Keresztes László Lóránt,
az LMP frakcióvezetője

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.