OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. március 3., szerda 09:06

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. március 3., szerda (OS) - A Mi Hazánk kezdeményezésére a trianoni békeszerződésről tárgyalt az Országgyűlés Külügyi bizottsága

        A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezésére a trianoni békeszerződésről tárgyalt az Országgyűlés Külügyi bizottsága, azonban a kormánypárti többség nem támogatta annak tárgysorozatba vételét sem.
     A trianoni békediktátumot a magyar jogrendszerbe beemelő törvény hatályon kívüli helyezéséről szóló javaslatunkat a szokásos 30 nap helyett csupán 1 év után vette napirendre a Parlament illetékes szakbizottsága, ahol annak tárgyalásakor a balliberális pártok képviselői meg sem jelentek, míg a kormánypártiak még azt sem támogatták, hogy szavazhasson a kérdésről az Országgyűlés.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.