OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2021. március 3., szerda 10:18

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. március 3., szerda (OS) - A Közép-Európai Club Pannónia Közhasznú Egyesület (KEP) a pandémia korlátozások ellenére időarányosan teljesíti a Bethlen Gábor Alapkezelő által támogatott éves tevékenységét és rendezvényeit. Március 2-án online törzsasztal programként került sorra "A civilek és a gazdaság közös környezete: Kárpát-medencei régió" című tájékoztató és vitafórum, melyet Dr. Czeglédi József KEP elnök köszöntött.

        A fórum megrendezésével az egyesület célja volt, hogy a címadó témákról kötetlen beszélgetést kezdeményezzen, melynek következtetéseit hasznosítani tudja civil munkájában és intézményi, szervezeti kapcsolatai körében. Két vitaindító előadás képezte a törzsasztal rendezvény alapgondolatát.
     Elsőként Prof. em. dr. Fekete Mátyás a közgazdaságtudományok területén, a turizmusban (Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége, Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége - TUTSZ) és a hazai, regionális és európai szakmai és tudományos életben betöltött sokéves tevékenysége alapján tartott vitaindító előadást a turizmus és a címben foglalt témakör összefüggéseiről "A partnerség egyes kérdései a Kárpát-medencében a turizmus területén" címmel. Az előadás többek között olyan fontos kérdést vizsgált, hogy a helyi, regionális és országos szintek összhangba hozásával hogyan lehet versenyképessé tenni a Kárpát-medence turizmusát.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.