OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 15. szerda
Ismertető


2021. március 12., péntek 09:11

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. március 12., péntek (OS) - A fideszes elit felzabálja a mezőgazdaságot, Lázár János és Csányi Sándor leuralja a magyar vidéket

        Köztudott, hogy a magyar politika és közélet két erős személyisége, Lázár János, és Csányi Sándor érdekeltségei számtalan ágon fonódnak össze. Együtt dolgoznak a nevétől is megfosztott Szent István Egyetem kuratóriumában, valamint a Lázár János által irányított Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. felügyelőbizottságában megtalálhatjuk Csányi Attilát, a Bonafarm vezetőjét, Csányi Sándor fiát. A szerződéseket alaposan vizsgálva pedig igen sok Csányi érdekeltséggel áll kapcsolatban a közpénzből gazdálkodó Ménesgazdaság.
     A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes elit felzabálja a mezőgazdaságot, Lázár János és Csányi Sándor pedig leuralja a magyar vidéket. Mi, európai magyarok nem fogadjuk el, hogy minden hektár föld lassan a fideszes elit kezébe jut, az ezek után járó uniós támogatásokkal és pályázati pénzekkel egyetemben. Orbánék a 2022-es választás után mindezért felelni fognak, és minden egyes fillérrel elszámoltatjuk őket.

Benedek Szilveszter
a DK Agrárkabinetének vezetője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.