OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2021. április 9., péntek 13:56

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 9., péntek (OS) - Robbanásszerűen emelkednek az árak, a magyarok pedig végleg elszegényednek

        Az alapvető élelmiszerek ára rohamosan növekedett az elmúlt időszakban. Az étolaj 21 százalékkal drágább, mint egy évvel ezelőtt, a zöldségek ára 18 százalékkal nőtt, de jócskán megdrágult a liszt, a tojás és a cukor is.
     A Demokratikus Koalíció szerint a kormány botrányosan semmilyen válságkezelésének köszönhető, hogy a magyarok az egekbe szökő árak mögött kullognak üres pénztárcával. Orbánék a vadászati világkiállításra összehordott agancsok, és az egyre sokasodó stadionok árnyékából néznek ki elégedetten, miközben a gazdasági válságon olyannyira meg sem próbálnak enyhíteni, hogy inkább csendben szétosztanak minden fillért a Gazdaságvédelmi Alapból. Mi, európai magyarok nem fogjuk szó nélkül hagyni ezt a gyalázatot, az ország végleges elszegényítését.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.