OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. április 9., péntek 15:00

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 9., péntek (OS) - Agrár-külkereskedelmünk jelentős partnere Románia

    A miniszterhelyettes  hangsúlyozta a Román-Magyar Környezetvédelmi Vegyes Bizottság összehívásának fontosságát. Mint kifejtette, ennek a bizottságnak a keretében zajló tárgyalások teszik lehetővé a legjobb gyakorlatok megosztását, valamint az utóbbi években felmerült környezetvédelmi kérdések megvitatását. Magyarország üdvözli Románia aktív bekapcsolódását a V4-es partnerségbe. 2018-ban a magyar V4-es elnökség agrár- és környezetvédelmi miniszteri találkozóinak meghívottja és aktív résztvevője volt Románia, a mezőgazdasági és környezetügyi eseményeken számítunk a román részvételre a 2021 júliusában induló elnökségi programokon - mondta Farkas Sándor.
A miniszterhelyettes említést tett a nagy sikerrel zárult 2018-as Fegyver-Horgászat-Vadászat kiállításról, amelyen Románia díszvendégként vett részt. Egyúttal jelezte, hogy az idén őszre tervezett Vadászati és Természeti Világkiállításon Magyarország számít a nagy vadászati hagyományokkal rendelkező román részvételre.

     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.