OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2021. április 20., kedd 08:37

Varga-Damm Andrea független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 20., kedd (OS) - Az árvaellátás nem alamizsna!

    Teljesen elfogadhatatlan, hogy a kormány az árvaellátás minimumát 50 000 forintban határozná meg jövőre. Mindezt teszi egy olyan év után, amikor számtalan gyermek vesztette el a koronavírus-járvány okozta betegség miatt a szülőjét, vagy akár szüleit. Álláspontom szerint az árva gyermekeknek minimum jár az átlagbér nettó összege, hiszen elvesztették azt a szülőjüket, aki ennyi összeget meg tudott volna keresni.

A magyar árva gyermekeknek nem alamizsna jár, hanem komoly támogatás. Tessék csak belenyúlni mélyebben abba a zsebbe, mert ha cicomára meg haverokra vannak tízmilliárdok, akkor talán a rászoruló gyermekekre is lehetne bőségesen találni!
     Kiadó: Varga-Damm Andrea független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.