OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. május 10., hétfő 11:55

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. május 10., hétfő (OS) - A térségben, sőt helyben élő országgyűlési képviselőként ma az ombudsmanhoz fordultam a budakeszi Natura 2000 védettségű Álomvölgy ügyében

    Az értékes természeti kincseket rejtő élőhelynek egy része már elpusztult: a területet a magántulajdonosok egy tervezett lakópark-építkezés miatt körbekerítették, a természetes patakmedret kikotorták, a gyepet eldózerolták, pusztítottak, romboltak. Ezt le is írja a rendőrség, és utána hátradől — szerinte nincs felelős. Ezt nem tudom elfogadni és ez egy olyan küzdelem, amit nem egyedül folytatok. A Budakeszi Önkormányzat, valamint a terület védelméért szerveződött helyi civil szervezet szintén rendszeresen és széles nyilvánosság előtt küzdenek az ügyért. Az Álomvölgy Őrzői minden követ megmozgat, budakeszi lakosokkal együtt tüntettünk Álomvölgyért. Korábban az ombudsman már tájékoztatást kért az érintett hatóságoktól az ügyben. Most beadvánnyal is megkerestem és megyek tovább, még a héten vissza a rendőrséghez és aztán Európai Bizottsághoz. Konkrétan akár a világ végére is elmegyek a mi budakeszi csodánkért!

     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.