OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. május 12., szerda 11:03

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - Folytatódik a Magyar Falu Program

    Orvosi eszközök beszerzésére 500 millió forintot biztosít a kormány a Magyar Falu Programon belül, rendelőnként 2 millió forint az elnyerhető legmagasabb támogatási összeg.
A pályázatokat a Magyar Államkincstár elektronikus felületén 2021. június 11-ig lehet benyújtani. A támogatottak köréről 60 napon belül döntés születik.
A vidéki kistelepülések hátrányainak mérséklése, a népességcsökkenés megállítása és az életminőség javítása céljából  a Miniszterelnökség az idei évben eddig tizennégy kiírást tett közzé a Magyar Falu Program keretein belül, melyek közül hat áll nyitva a pályázók előtt. A program harmadik éve tartó teljes költségvetése a falusi CSOK-kal, a falusi útalappal és a kisboltok támogatásával együtt több mint 600 milliárd forint.

Gyopáros Alpár, Modern Települések Fejlesztéséért felelős kormánybiztos

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.