OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 11. szombat
Ismertető


2021. május 12., szerda 12:11

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - Gér Mihályt indítja a Párbeszéd és az MSZP a Pest 10-es választókerületben!

    Albertirsa önkormányzati képviselőjeként Gér Mihály már többször bizonyította, hogy megosztott testületben is tud eredményeket elérni. Nem csupán helyi, hanem országos szinten is több ügyet emelt napirendre: kiállt például a nagy közműszolgáltatók profitéhségével szemben, amikor azok jogtalanul többszázezres áramszámlát küldtek egy leégett családi ház lakóinak. Meggyőződéssel vallja: le kell váltani a hatalom embereit ahhoz, hogy újra az emberek hatalmáról szóljon a politika.

Gér Mihály a képviselőség mellett főállásban egy gyermekotthon pszichológusaként dolgozik, emellett a hét minden napján adományok gyűjtésével és eljuttatásával foglalkozik. Létrehozta az Összefogás Házát, ahol különféle használati tárgyak mellett nagyobb adományok – bútorok – is elférnek, hogy aztán eljuttathassa őket a rászorulóknak. Testközelből tapasztalta, hogy minden segítség számít: volt, akinek szőnyegből (!) készült háztető helyett tudtak palatetőt adni. Jelenleg egy család segítésével foglalkozik, hogy a lakhatási helyzetük javuljon, és ne vegyék el a szülőktől a gyermekeket.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.