OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. május 13., csütörtök 13:18

A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS) közleménye
    Budapest, 2021. május 13., csütörtök (OS) - Sávuot, a Tóraadás ünnepe különleges esemény a Bálint Házban, amikor az odalátogatók az egész éjszakát izgalmas témák átbeszélgetésével töltik. Idén még virtuálisan, de ismét különleges programmal készülnek a Jobbulást! című est szervezői.

    Mára a "Jobbulást!" kifejezés sokszoros hangsúlyt kapott. Az idei sávuot témái és vendégei is ehhez a kérdéshez kapcsolódnak: mi segít, hogy jobban legyünk? Egy dolog közös bennük: mind azon dolgoznak, hogy mások életét jobbá tegyék – történjen az a tudomány segítségével, jótékonykodással, a művészet eszközeivel, vagy egyszerűen "csak" nevettetéssel.
A beszélgetések főbb témái: a terápiás könnyűzene; fantasztikus teljesítményű nők és nők a teljesítőképességük határán; ér-e nevetni bajban; a társadalmi gyógyulásról.
A résztvevők között lesznek Balla Zsolt, Bérczes Nóra, Bolba Márta, Bodor Áron, Borgula András , Csepeli György, Ferenci Tamás, Horváth Gergely, Janklovics Natasa, Janklovics Péter, Lakatos Szilvia, Likó Marcell, Litkai Gergely, Ónody-Molnár Dóra, Papp Réka Kinga, Palugyai István, Pásztor Anna, Pistyur Veronika, Rácz Zsuzsa, Szécsi Katalin, Ürge-Vorsatz Diána, és a TALMUD NOW.
A program és az ünneppel kapcsolatos tudnivalók (beleértve a meséket, recepteket) megtalálhatók a JCC Budapest - Bálint Ház Sávuot weboldalán, megnézhető a Bálint Ház és partnere, a Limmud Magyarország közösségi oldalain. Az esemény ingyenes, visszanézhető, regisztrációhoz nem kötött.
A szervező JCC Budapest – Bálint Ház a MAZS Alapítvány programja.
    
     Kiadó: Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.