OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. július 8., csütörtök 12:10

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. július 8., csütörtök (OS) - Pécs városa és Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség együttműködik, hogy a város vonzó befektetési célponttá váljon a szolgáltató központok számára. A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) és Pécs Város Önkormányzata közös projektet indít annak érdekében, hogy a város vonzó befektetési helyszínné váljon és minél több üzleti szolgáltató központnak adhasson otthont a jövőben.

    A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) és Pécs Város Önkormányzata közös projektet indít annak érdekében, hogy a város vonzó befektetési helyszínné váljon és minél több üzleti szolgáltató központnak adhasson otthont a jövőben.
A projekt célja a vidék fejlődésének támogatása és Pécs népszerűsítése az új befektetők, leendő szolgáltatóközpontok és az üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó szolgáltatók számára, annak érdekében, hogy új irodák és leányvállalatok jöhessenek létre a régióban.
A pécsi projekt az első ilyen együttműködés a HOA számára, melyet a tervek szerint az itteni tapasztalatokra építve több hasonló követ majd országosan. A szakmai szervezet a pécsi önkormányzattal közösen átfogó felmérést, auditot készít a város lehetőségeiről, adottságairól, melynek eredményeire alapozva hozzák meg azokat az infrastrukturális vagy éppen oktatást érintő városigazgatási döntéseket, melyek alapul szolgálnak majd a befektetőket vonzó környezet megvalósulásának.    
    
     Kiadó: Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.