OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 15., szerda 10:03

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - Nem támogatja a veszélyhelyzet meghosszabbítását a Mi Hazánk az Országgyűlésben

        Semmilyen lezárást nem tud támogatni a későbbiekben a Mi Hazánk, a kormány így is eleget ártott már a gazdaságnak. Mindennél beszédesebb, hogy közel hatmillió oltott után is legalább ugyanannyian vannak kórházban és lélegeztetőgépen, mint egy évvel ezelőtt, amikor senkit nem oltottak be. Egyedüli pártként tiltakozunk a gyerekek oltása és az oltatlanokkal szembeni zsarolás ellen is, amit a magyar kormány a saját népével szemben alkalmaz.
     Az a zsarolás, amit az egész társadalommal, de leginkább az egészségügyi dolgozókkal szemben megenged magának a kormány, tűrhetetlen és felháborító, miközben a vakcinagyártók semmiért nem vállalják a felelősséget, sőt a lezárások alatt is gazdagodó óriásvállalatokat még megadóztatni sem volt hajlandó a multikat kiszolgáló kormány. Ráadásul maga a magyar kormány sem tudja megbecsülni, milyen következménye lesz az egészségügyben, ha az oltás kötelezővé tétele miatt dolgozók tömegei hagyják ott a pályát akkor, amikor így is létszámhiánnyal küzd az ágazat, amely a kormány döntése miatt fejlesztés helyett újabb veszteséget szenved el.
     A gyerekek oltását is ellenezzük, hiszen a minap újabb kutatás erősítette meg azt, amire a magyar pártok közül egyedül a Mi Hazánk hívta fel a figyelmet: rájuk veszélyesebb az oltás, mint maga a vírus.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.