OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. szeptember 15., szerda 13:59

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 15., szerda (OS) - Dobrev Klára: A kiváltságosok korlátozás nélkül parádézhatnak a vadászati világkiállításon, miközben a kormány meghosszabbítja a veszélyhelyzetet

        A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet-módosítás szerint a vadászati világkiállítás mentesül a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések alól, miközben a kormány kezdeményezi a veszélyhelyzet meghosszabbítását.
     A Demokratikus Koalíció szerint minden határon átmegy, amit a fideszesek megengednek maguknak. Semjén Zsolt és kiváltságos barátai védettségi igazolvány és korlátozások nélkül parádézhatnak a milliárdokba kerülő vadászati világkiállításon, miközben Orbánék a járványra hivatkozva ismét meghosszabbítják a veszélyhelyzetet, mintha valóban érdekelné őket az emberek élete. Az igazság az, hogy Orbánékat kizárólag a korlátlan hatalom érdekli, de ennek véget fogunk vetni a 2022-es választás után, mert bármennyire is azt hiszik, nem felsőbbrendűek és érinthetetlenek.

Dobrev Klára
A DK miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.