OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2021. szeptember 16., csütörtök 12:41

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) - Orbánék miatt Magyarország az európai országok utolsó harmadába csúszott le átoltottságban

        Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ most közzétett adataiból az derül ki, hogy hazánk az adatokat szolgáltató országok harmincas listáján a szégyenletes 21. helyre csúszott le. Ez azt jelenti, hogy Orbánék nullás járványkezelése miatt a legrosszabbul teljesítő harmadba csúsztunk át.
     Úgy látszik, a Fidesz-kormány a járvány negyedik hullámának küszöbén sem tanult még az eddig elkövetett hibákból, és újra magyarok tízezreinek életét veszélyezteti. Ha közpénzmilliárdokat kell ellopni vadászati kiállítások és stadionépítések mögé bújva, az működik, de amikor az emberek tömeges oltását kellene megszervezni, ott már elfogy a tehetség. Mi, európai magyarok továbbra is követeljük Orbánéktól az érdemi megoldások megtételét, a megelőzést és a tömeges oltás megszervezését, mielőtt újabb katasztrófa következik be az országban.

Barkóczi Balázs
a DK szóvivője és előválasztási képviselőjelöltje a XV. kerületben és Újpesten

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.