OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. szeptember 16., csütörtök 20:45

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) - Project Management Institute Authorized Training Partner minősítést szerzett a Corvinus

    A Budapesti Corvinus Egyetem az első hazai felsőoktatási intézmény, amely bekerült a Project Management Institute minősített oktatói intézményeinek sorába.
A PMI a világ legnagyobb, projektmenedzsereket tömörítő, szakmai nonprofit szervezete, amely olyan stabil működésű, megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező szervezeti partnerekkel dolgozik együtt, akik több éve, magas színvonalon teljesítenek a projektmenedzsment képzésben.

Az idén nyáron megszerzett minősítés egyrészt tovább fogja erősíteni a Budapesti Corvinus Egyetem projektmenedzsment képzéseink pozícióját a piacon, másrészt megnyitja a lehetőséget olyan nagy érdeklődésre számot tartó, PDU-pontot adó rövidebb, tematikus képzések megszervezésére előtt, amely ötvözi az egyetemi hagyományokat a modern, üzleti és projektmenedzseri szemlélettel. Ezáltal a résztvevők nem csupán képesek lesznek teljesíteni a hároméves követelményt, hanem mély, átfogó tudásra is szert tehetnek majd már a Budapesti Corvinus Egyetemen falain vagy virtuális oktatótermein belül.  

     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.