OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. szeptember 16., csütörtök 20:45

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 16., csütörtök (OS) -

    A sikeres PMI ATP akkreditációt komoly, közel egyéves előkészítő munka előzte meg, amelyben az Egyetem több szervezeti egysége (Vállalkozásfejlesztési Intézet, Programmenedzsment, Akkreditációs Iroda, Jogi Iroda, valamint két hallgató) is részt vett.  A minősítés megszerzésében a Corvinus stratégiai partnere, a PMI magyar tagozata is szakmai támogatást nyújtott.  

A Budapesti Corvinus Egyetem a PMI Budapest magyar tagozatával közösen 2021. szeptemberétől indította el nemzetközi, angol nyelvű, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakját. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket.  

A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarországon a negyedik olyan szervezet, amely elnyerte a PMI Authorized Training Partneri minősítést, a felsőoktatási intézmények közül pedig az első.

További információ:

Dobos Oszkár, PMP – Egyetemi Kapcsolatkért Felelős Alelnök

     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.