OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. szeptember 20., hétfő 13:23

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 20., hétfő (OS) - Orbánék kormányzása alatt sikerült eljutni odáig, hogy egy átlag magyar számára megfizethetetlenül drágák lettek a zöldségek is

    Idén gyakorlatilag hetente érkeztek arról a hírek, hogy milyen extrém módon drágulnak a különböző élelmiszerek, köszönhetően többek között a rekord magas üzemanyagáraknak is. A kenyérfélék, a hús és a gyümölcs árak után a zöldségek is erősen megdrágultak.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék szegénységi bizonyítványa, hogy egy átlag magyar családnak mára megfizethetetlenné vált a mindennapi élet. Luxus lett munkába járni, a gyermekünket iskolába vinni, és luxus már a nagybevásárlás is. A Fidesz-kormány nullás válságkezelése és tragikus gazdaságpolitikája tehet arról, hogy a magyarok ide jutottak. Mi, európai magyarok a Dobrev Klára vezette új kormánnyal 2022 után megfékezzük az eszelős drágulást, és amint lehet, bevezetjük az eurót Magyarországon, mert nem fogjuk hagyni, hogy ez az ország Orbánék áldozata legyen!

Kálmán Olga
A DK elnökségi tagja, II. és III. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje az előválasztáson
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.