OS Országos Sajtószolgálat
2021. október 23. szombat
Ismertető


2021. szeptember 22., szerda 13:21

A Nem Adom Fel Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 22., szerda (OS) - A Nem Adom Fel Alapítvány szeptember végén sajtótájékoztatót tart, melyre ezennel meghívja a sajtó képviselőit. A hazai sportélet kiválóságaival, különböző sportágak képviselőivel közösen online aukciót szervezünk.

    A "Sport, ami épít!" c. kezdeményezés célja, hogy fogyatékossággal élő fiatalok részére egy olyan támogatott lakhatást hozzunk létre, ahol mindenki saját lakrésszel rendelkezik, és annyi segítséget kap, mellyel a lehető legönállóbb életet tud élni.
Az aukciót a Mikes Lélekközpont megvalósulása érdekében indítottuk, és nagy örömünkre sok neves világbajnok és olimpikon sportoló érezte fontosnak, hogy sporttárgyai felajánlásával és licitre bocsátásával támogassa ügyünket. Mellénk állt többek között Kapás Boglárka, Lőrincz Viktor, Hárspataki Gábor, Balla Virág, Orosz Viktor, Sike Renáta, a női vízilabda és kézilabda válogatott és még sokan mások.

További információ és jelentkezés: Szekeres Judit: szekeresjudit@nemadomfel.hu, +36-30-221-1737
     Kiadó: Nem Adom Fel Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.