2024. április 26. péntek

2021. október 21., csütörtök 12:59

A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. október 21., csütörtök (OS) -

Október 23-án a Lungo Drom csatlakozik a Békemenethez. Képviselőink a Békemenet szellemében elkötelezettségüket kívánják kifejezni a magyar kormány társadalmi felzárkózásért tett erőfeszítései, értékeink, keresztény kultúránk megvédése és a békés társadalmi együttélés mellett.

Az október 23-i megemlékezésen nem szabad elfelednünk, hogy mit tett és mit akar tenni a baloldal. Az emlékezőknek, így a cigányságnak is meg kell akadályoznia a baloldal előretörését! Meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk saját szuverenitásunk megőrzésére, kiállunk a hazánkért, a nemzeti függetlenségünkért, a szabadságunkért!

Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség