OS Országos Sajtószolgálat
2021. december 4. szombat
Ismertető


2021. október 23., szombat 17:12

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2021. október 23., szombat (OS) - Orbánból a rettegés és a gyűlölet beszélt

    Ma sem ugrotta meg a lécet Orbán Viktor és civilnek hazudott, valójában államilag agyontámogatott fideszes propagandacége. Október 23-án nem ’56 hősei, az igaz forradalmárok előtt hajtottak fejet, hanem "Brüsszel- és baloldalellenes" gyűlöletmenetet tartottak, célkeresztbe állítva minden magyart, aki hitet tett a közpénzt saját meggazdagodására használó, a többség érdekeit semmibe vevő rezsim leváltása mellett. Orbánból a rettegés és a gyűlölet beszélt, képzavaros metaforákkal hadat üzenve minden vélt, lázálmaiban megjelenő ellenfelének, továbbá valós riválisának: a teljes ellenzéki összefogásnak. Nem véletlen a tolvaj, korrupt, aljas miniszterelnök félelme: a változást akarók ’22-ben leváltják őt és rendszerét. Igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot!

Párbeszéd

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.