OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2021. november 11., csütörtök 16:11

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. november 11., csütörtök (OS) - Megállítottuk Orbánék üzemanyagárakon történő nyerészkedését, de nem állunk meg!

    Örülünk, hogy kivételesen ránk hallgattak. Az örömünk azonban nem teljes, hiszen a néppárti Jobbik a benzin árát 473, a gázolajét 492 forintos áron fagyasztatná be.

Ugyanakkor – ahogy a néppárti Jobbik javasolta – itt ne álljunk meg:

Az Orbán-kormány haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat az Európai Bizottsággal az üzemanyagokat terhelő jövedéki adó csökkentéséről!

Továbbá a kormány kezdeményezze az üzemanyagok áfájának csökkentését, ugyanis a hazai Európa-rekorder 27 százalékos áfával az állam rengeteg pénzt kiszed az emberek zsebéből! A kedvezményes üzemanyag-áfakulcs hosszú távon érezhető árcsökkenést eredményezhetne. A szociális katasztrófa elkerülése érdekében a mostanihoz hasonló állami beavatkozás szükséges az infláció, illetve az alapvető élelmiszerek körében is!

Mindezeken felül pedig van még egy javaslatunk: a kormányváltás. Abban nem bízunk, hogy ez a jövő heti kormányülésen napirendre kerül, de jövő áprilisban biztosan dönteni fogunk róla – immár közösen.

Most megállítottuk Orbánék üzemanyagárakon történő nyerészkedését, de nem állunk meg: Orbánon a sor!

Jólétet minden magyarnak!
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.