OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2021. november 15., hétfő 16:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. november 15., hétfő (OS) - Önmagát buktatta le a fideszes "csinovnyik" prototípusa

    Orbán Viktor talán nem is sejthette, hogy amikor az adófizetői pénzen, 55 milliárd forintból felújított Hungexpóra hívja a sajátjait, hogy ellenjelölt nélkül az elvtársak újra a Fidesz teljhatalmú urává válasszák, a leghűségesebb embereinek az egyike ismeri be, hogy a Fidesz nem más, mint egy elvek nélkül működő, kézivezérelt állampárt. Kovács Péter, a Fidesz XVI. kerületi polgármestere minden elánnal igyekezett megnyerni a nap legszervilisebb embere címet, amikor az alábbiakat mondta: "Persze lesznek kellemetlen kérdések, azokra is válaszolni kell tudni. Itt még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre, de kedves barátaim, ha meglesznek a válaszok, akkor meglesz a siker".

A DK szerint egyszerre megmosolyogtató és elkeserítő, hogy Orbán emberei maguk vallják be, hogy alkalmatlanok a kellemetlen kérdések megválaszolására. Javasoljuk, hogy mostantól, biztos, ami biztos, Kubatov Gáborék a pártközpontból küldjenek utasításokat: 

a húslevesben a sárgarépa megfelelő állagúra főzéséről, a fehér és a színes ruhák szétválogatásáról,a Hír TV és a TV2 közötti, elvárt sűrűségű kapcsolgatásrólés az "Orbán szeret engem" című monológ tükör előtti gyakorlásáról is. 

Hátha ezeknek több hasznát vennék a fideszes pártkatonák, ha már az önálló gondolkodásra és a választóik tisztességes képviseletére teljességgel alkalmatlanok. 

Nemes Gábor

A DK XVI. kerületi önkormányzati képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.