OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2021. november 18., csütörtök 13:47

A Versünnep Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. november 18., csütörtök (OS) - Versünnep Gála 2021 a Nemzeti Színházban. Az izgalmas produkciókat és különleges meglepetések tartogató esemény személyesen, illetve a Versünnep YouTube csatornáján is megtekinthető lesz.

    Az idei év sem múlthat el Versünnep nélkül, idén is több eseményt rendeztek már, legközelebb a Versünnep Gála 2021-et. A 2005-óta tartó eseménysorozat egyik kiemelt programjának most a Nemzeti Színház ad otthont. Az idei felhívásra közel száz-amatőr és profi versmondó, előadóművész jelentkezett Magyarországról, Erdélyből és Felvidékről egyaránt. A Versünnep Alapítvány 2021-ben Pilinszky János és Mészöly Miklós munkássága előtt tiszteleg és az ő műveik előadásával pályázhattak a versszeretők. A gála résztvevőinek produkcióit a kiváló szakmai zsűri értékelése színesíti a különleges esten; a szakmai testület elnöke Erős Kinga, a Magyar Írószövetség elnöke, Kubik Anna Kossuth-díjas színművész, Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, Weinberger Attila zeneszerző, énekes és lemezproducer és Kolti Helga színművész, rendező, a Magyar Kultúra Lovagja, a Versünnep Alapítvány elnöke, aki számost érdekességet árult el a hétvégi eseménnyel kapcsolatban.

     Kiadó: Versünnep Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.