OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2021. november 18., csütörtök 13:48

A Versünnep Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. november 18., csütörtök (OS) - Versünnep Gála 2021 a Nemzeti Színházban. Az izgalmas produkciókat és különleges meglepetések tartogató esemény személyesen, illetve a Versünnep YouTube csatornáján is megtekinthető lesz.

    Kolti Helga azt is elárulta, hogy különleges meglepetéssel is készülnek a gálaest nézőinek.
"Meghívtunk három fiatal, kortárs költőt, akik a gálaest alatt fognak egy-egy költemény elkészíteni Pilinszky és Mészöly után szabadon. Persze ebben azért lesz némi megkötés. Idén is, mint minden évben, a célunk az, hogy ünneppé nemesítsük ezt a napot. Minden nehézség ellenére nem múlhat el a 2021-es év, hogy ne tisztelegjünk a magyar költészet nagyságai előtt" – tette hozzá a Versünnep Alapítvány elnöke.
Az esemény nyilvános, de regisztrációhoz kötött, valamint a hatályos járványügyi szabályozások figyelembevételével kerül megtartásra. Regisztrálni a szervezes.versunnep@gmail.com e-mail címre elküldött adatokkal lehet. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak személyesen, illetve a Versünnep facebook oldalán online streamen.

     Kiadó: Versünnep Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.