OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. november 23., kedd 18:45

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. november 23., kedd (OS) - Egységes ellenzék: El a kezekkel Jakab Pétertől – Elég az Orbán-rezsim aljas hatalomgyakorlásából!

    Az Orbán-kormány hatalomgyakorlása már eddig is túlment minden határon; az elvileg terror- és bűncselekmények megelőzésére kifejlesztett Pegasus-kémszoftver megvásárlását a rendszerrel szemben kritikus, annak korrupciós és egyéb ügyeit feltáró civilek, újságírók, médiatulajdonosok, ellenzéki politikusok, aktivisták ellen használta fel, betörve a magánélet szent terébe. Ennek egyenes következménye, hogy – az ’50-es éveket idézően – nemcsak titkosszolgálati eszközökkel figyeli meg az egységes ellenzéket és politikusait, hanem egyenesen a lakásuk ajtaja elé küldi sajtómunkásoknak álcázott verőlegényeit, akik aztán kitalált történeteket és koholt vádakat terítenek a nyilvánosságban. Ebből elég! Mi, az egységes ellenzék képviselői a leghatározottabban rögzítjük: minden eszközzel fellépünk ez ellen, és a leghatározottabban kiállunk politikusaink és családjaik védelmében.

Jövőre, a kormányváltás után elszámoltatjuk a hatalom embereit, és elszámolunk minden aljas, mocskos, korrupt üggyel, hogy felépíthessünk egy igazságos, tisztességes, szolidáris, zöld Magyarországot!

2021. november 23.
DK
Jobbik
LMP
MMM
Momentum
MSZP
Párbeszéd
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.