OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. november 27., szombat 09:20

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. november 27., szombat (OS) - Egy budaörsi háziorvos mondta el: két hét alatt 42 fertőzöttből mindössze 3-4 oltatlan volt, a többiek mind kétszer-háromszor oltottak voltak. Ez már a sokadik olyan konkrétum, amely rácáfol azokra a kijelentésekre, amiket hangoztat a kormány.

        A Mi Hazánk álláspontja az, hogy senkit ne érjen hátrány azért, mert nem oltatja be magát! Egyre erőteljesebben zsarolja az embereket a kormány, az egészségügyi dolgozókat nemes egyszerűséggel kirúgják, ha nem oltatják be magukat. Felháborító és elfogadhatatlan mindez, ám a pártok közül csak a Mi Hazánk emel szót az emberek szabadságáért, a Fidesz és a balliberális tömb egymással versengve erőlteti az oltást. Ha mindazok, akiknek elegük van a zsarolásból, akik vissza akarják kapni az életüket, összefognak, akkor megváltozik a politika Magyarországon. De ehhez összefogás kell!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi a vakcinák kötelezővé tételét, és tiltakozunk az ellen, hogy bárkit bármilyen hátrány érjen azért, mert nincs védettségi igazolványa. A jövő évi országgyűlési választáson mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állítunk: lesz harmadik út.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.