OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 17., hétfő 11:08

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Orbán Viktor azt mondta: nincs más megoldás, előbb-utóbb mindenkit be kell oltani, most pedig már a védettségi igazolványt is a harmadik oltáshoz fogják kötni, tehát most már a kétszer oltottak életét is korlátozni fogják.

    A leginkább beszédes azonban az, hogy a betegségen való átesés sem jelent védettséget többé. A Biontech vezetője pedig azt mondta, hogy az omikron variáns ellen nem lesz elég a három oltás sem, de a magyar kormány máris rendelt 9,5 millió adagot belőle szeptemberre, mikor már most itt van ez is...

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen, és ellenezzük a gyerekek oltását is. A harmadik oltás erőltetése helyett teljeskörű tájékoztatásra lenne szükség a vakcinák valódi következményeiről, ehelyett a gyártók és a kormány sem hajlandó felelősséget vállalni.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.