OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 3. szombat
Ismertető


2022. január 22., szombat 10:19

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. január 22., szombat (OS) -

    Az ellenzék azon kijelentésére, mely szerint a központi régió fejlesztésére létrehozott Egészséges Budapest Program nem a kormányé, hanem a fővárosé, úgy reagált: az EBP mindig is kormányprogram volt és nem áll le, folytatja a küldetését. Hozzátette: a kormány 2 évvel ezelőtt 10,4 milliárd forintot adott át Budapestnek, a tavalyi évben pedig 10,2 milliárd forintot. Ami Budapesten fejlesztés történt, az ebből a pénzből történt, a kormány támogatásából valósult meg – hangsúlyozta a tárcavezető.

Kásler Miklós a héten középiskolába felvételiző 70 ezer fiatalnak sok sikert kívánt. Elmondta: az elmúlt év tapasztalatai alapján minden esély megvan arra, hogy idén is zökkenőmentes legyen a felvételi időszak.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.