OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2022. január 25., kedd 12:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) - Magyarázatot várunk Kósa Lajostól: szerzett-e diplomát, nyelvvizsgát azóta, hogy korábban átverte a választókat?

        A Debreciner nevű lap hívta fel a figyelmet, hogy Kósa Lajos két cikluson át egyetemi diplomásként szerepeltette magát az Országgyűlés honlapján, emellett két középfokú nyelvismeretet is állított, miközben egyetlen nyelvvizsgája sem volt. Az említett lap képernyőfotót is közölt a parlamenti honlap korábbi állapotáról, amin valóban nincs feltüntetve, hogy Kósa csak abszolutóriumot szerzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen, de diplomát nem.
     A Demokratikus Koalíció debreceni országgyűlési képviselőjeként és Kósa Lajos kihívójaként magyarázatot várok Kósa Lajostól, szerzett-e diplomát, nyelvvizsgát azóta, hogy korábban átverte a választókat? Ha igen, hol, mikor, melyik egyetemen, ha pedig nyelvvizsgát szerzett, milyen nyelvből? Kósa Lajos és fideszes barátai nagyon hangosan tudnak kiabálni minden más esetben, kíváncsiak lennénk rá, hogy ők mennyire viselkednek példamutatóan. A választókat átverni, hazudozni tipikus fideszes tempó, de mi nem fogjuk szó nélkül hagyni ezt a magatartást, és minden egyes hazugságról lerántjuk a leplet.

Varga Zoltán
A DK frakciószóvivője, az ellenzék debreceni országgyűlési képviselőjelöltje

Varga Zoltán sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.