OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. január 25., kedd 12:25

Az Oktatási Hivatal közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) - Korszerű nyilvántartási és ügyintézési rendszert fejlesztenek az Oktatási Hivatalban

        Az elektronikus oktatási nyilvántartások korszerűsítésén és az elektronikus ügyintézési lehetőségek bővítésén dolgozik az Oktatási Hivatal a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2020-00059: Oktatási nyilvántartás továbbfejlesztése című projektben, amely az Európai Unió 1,2 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásából valósul meg.
     A fejlesztések eredményeként gyarapodnak az ügyfelek és az ügyintézők számára elérhető elektronikus szolgáltatások, csökken az adatszolgáltatásra, illetve az ügyintézésre, adminisztrációra fordított idő.
A nyilvántartások összehangolása átláthatóbbá és könnyebben hozzáférhetővé teszi az állampolgárok számára az elektronikusan tárolt oktatásijogviszony-, oklevél- és bizonyítványadatokat.

     Kiadó: Oktatási Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.