OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 25., kedd 20:57

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) -

    A néppárti Jobbik felszólítja Rogán Antalt, hogy lépjen elő a sötétből, és válaszoljon a kérdésre: ő-e Tóni, aki Schadl szerint "normális volt"? A kabinetfőnöke volt-e Ádám, a kijáróember, és ha igen, milyen felhatalmazás alapján tárgyalt a végrehajtói kar elnökével? Valóban az autópálya-koncesszió volt-e a "körvonalazódó, nagyobb történet"?

Kíváncsian várjuk a belügyminiszter megfejtését nemcsak arról, hogy milyen alapon járkálhat valaki a buszsávban kék villogóval mindenfajta jogosultság nélkül, de arról is, hogy kitől és milyen alapon kaphatta vissza a bevont "engedélyt".

Varga Judit igazságügyi miniszter pedig végre ne bujkáljon, álljon elő a farbával: mit tudott helyettese, Völner Pál ügyeiről és a kormányt átfonó maffiáról.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.